Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

TREBALL VALENCIÀ

Fet per Carles.

Etapa

Curso

Asignatura

POÈTIC:És una composició literària, en general subjectiva, que s'escriu en forma de prosa. Empra recursos lingüístics per a transmetre emocions i sentiments. Estes composicions també se'ls coneix com a textos lírics, o simplement com a poemes i poesies.TEATRE: El teatre és una de les activitats culturals i artístiques més antigues que coneix la humanitat. És una de les arts escèniques, és a dir, aquelles que tenen lloc sobre un escenari, i consistix en la recreació d'una o diverses històries de diferent índole mitjançant actors, discursos, música i escenografia. DIFERÈNCIES: 1. En el text poètic no tens perquè sortí a un escenari a narrar el que estàs dient al teatre si hauries de sortir al esenari perquè ho veja més gent.2. En el text poètic ha de rimar al final del vers als teatres no té perquè rimar el guió.3. El poema el sol narrar solament una persona, en el guió dels teatres sol haver més d'una persona.

diferencia entre text poètic i el teatre

  • BIOGRAFIA: Lola Casas va exercir de mestra de primària durant més de 40 anys, Ha publicat prop de mig centenar de títols, entre poesia i contes per a infants, i obres divulgatives per a pares i mestres.
Va néixer a Mataró el 30 de juny del 1951, lloc on viu actualment.
  • ODS 11: L'Objectiu 11 cerca aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguen inclusius, segurs, resilients i sostenibles.
  • RELACIÓ ENTRE ELLA I L'ODS 11: La relació entre l'ods 11 i Lola Casas és que va fer un poema anomenat
``DIVUIT POEMES DE NATURA I UN CONTE ENTREMALIAT´´ La relació es que el llibre de poemes te a beure en la natura igual que l'ods 11.

LOLA CASAS

GRÀCIES PER TOT!!!!!!!

ACLARIMENT!!!!!!! ADRIÁN GRÀCIES PER PUJAR-ME NOTA