Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Besu Ortiz, Quillem Olivan, Irene Alcaide i Nuria Balsera

EL VIATGE A NORUEGA

10. Preu estimat

5. Activitats i gastronomía

9. La rao del viatge

4. Les 5 ciutats

8. Punts positus

3. La ruta

7. Coses a saber abans d'anar

2. Informació del país

6. Llocs fora de ruta

1. La nostra agència

ÍNDEX

INFINITY

La nostra agència es diu Infinity i el nostra objectiu es fer viatges i rutes per tota Europa on tothom pugui gaudir de la seva estància. La nostra empresa és una de les millors, tenim disponibilitat a qualsevol hora, viatges pel continent Europeu amb activitats durant tot el dia, allotjament comode i estable, ambient agradable, etc… Son viatges totalment lliures, nosaltres et demanem el destí et plantegem activitats, hotels i si hi ha alguna cosa que no t’acaba d’agradar només has de contactar-nos i ho modifiquem ràpidament sense cap problema. Pel tema de les reserves o cancel·lacions el que hauràs de fer és el següent: Per reservar només hauràs de trucar i per cancelar el que hauras de fer sera clicar al la web o enviar un correu.www.infinityagencia.com / infinityagencies@gmail.com

La nostra agència

A més a més, el nostre pròxim destí serà Noruega on podràs fer milions de coses i gaudir al màxim. Així que si el nostre pròxim destí és a dir, Noruega vols anar només hauràs de trucar, continuar llegint i escoltant a més a més ara hi trobaràs unes ofertes magnífiques que et resoldran les vacances a la de ja.

La nostra agència

Noruega és un país amb un clima fred amb abundància de llacs i rius, conjuntament de vida marina on també hi predomina una gran naturalesa amb uns grans boscos.És un gran país amb una població escassa i molta riquesa generalment, gràcies al petroli.La seva capital i la ciutat més coneguda és Oslo, però també hi han altres ciutats importants com Bergen, Trondheim i Stavanger.És un país amb una gran extensió territorial, però molts pocs habitants concretament les formen 5 milions de persones.

Noruega

Està fora de la UE, encara que té tractats comercials amb ells i, per tant, tenen una moneda totalment diferents a la nostra, la corona Noruega. Tenen el seu idioma el noruec, tot i que hi han diferents dialectes. Hi ha moltes persones importants que són o eren de noruega com: Jon Fosse (escriptor guanyador del Premi Nobel de Literatura), Edvard Munch (pintor és l'autor del famós quadre el crit), Fridtjof Nansen (important científic i guanyador del Premi Nobel de la Pau).

Noruega

LA RUTA

La date de ce voyage se situera entre le 31 juillet et le 9 août, soit un total de 10 jours traversant 5 villes différentes. L'itinéraire que nous avons décidé d'emprunter est celui-ci car nous pouvons ainsi traverser la partie haute, la partie médiane et enfin la partie basse de la Norvège. Tout d'abord, nous partons de l'aéroport de Barcelone jusqu'à Oslo, puis nous nous dirigeons vers Stavanger et continuons par Bergen, l'une des villes les plus belles et emblématiques de toutes. Après cela, nous allons à Trondheim et terminons à Bodo dans la partie supérieure de la Norvège. Bien que nous ayons passé deux jours dans chaque pays, nous avons pu profiter de toutes les villes, activités, lieux, gastronomie, etc...

RUTA

El nostre primer destí és la capital de Noruega Oslo, està situat a la part Nord-est de Noruega. El vam escollir com a primer destí perquè d'aquesta manera ens podríem situar molt millor i continuar amb la nostra ruta. Els seus edificis més emblemàtics són El palau dels reis i la Catedral i forma part de la seva Capital. Té un turisme ben elevat i és ben famós per la seva natura i museus. En aquest país et presentem algunes activitats com visitar la Península de Bygdoy i la torre de vidre amb un allotjament de tres estrelles i esmorzar inclòs.

OSLO

És una ciutat molt bonica per anar en família, amb els teus amics, etc... Hi han molts museus per visitar, rutes turístiques i moltes activitats divertides per fer. En aquest cas els edificis més reconsagrats són el museu de Skansken i les seves platges que es troben totes ben a prop. En aquesta ciutat us presentem unes petites activitats d'aventura com el bus turístic que fan una gran ruta pel centre de la ciutat i un temps en telefèric per les muntanyes tan grans que hi han allà.

Stavanger

En aquesta ciutat vam decidir posar-la a la ruta dels 10 dies perquè és una de les més recomanades de tot Noruega. On no et podràs perdre la seva Catedral, el Moll de Bryggen i els seus dos museus més destacats. Al ser una ciutat ben petita les opcions d'activitats són poques però molt divertides i variades. Et donem a escollir moltes activitats entre elles activitats de visita o d'acció com visitar el museu del fram i les seves botigues o fer un joc guiat arreu de tota la ciutat. I pel tema allotjament un hotel amb 3 estrelles i sense cap àpat del dia, per tant, hauràs de tenir en compte el menjar dels dos dies.

bergen

Aquesta ciutat és molt turística, si vols visitar llocs de molta natura, amb vegetació, bon clima, llacs, rius... Aquí el que podem trobar més recomanat és la seva música, arqueologia i estructures. I, per tant, en aquest punt de la ruta et proposem moltes activitats relacionades amb tot això com la Catedral, el museu del Palau i llocs més importants de la música, ja que és una part molt coneguda allà. Per l'hotel hi podràs gaudir un hotel de 4 estrelles i a més a més amb pensió inclosa amb els tres àpats al dia, per tant, no t'hauràs de preocupar del menjar per aquests dos dies.

trondheim

I per finalitzar amb aquestes 5 ciutats en tenim Bodo. Una ciutat situada a la part de dalt de Noruega i està caracteritza pel seu art i cultura. En aquest últim punt del viatge hem pensat que el millor seria aprofita la seva cultura al màxim veient tota la seva ciutat passant pel centre i per fer l'experiència més divertida també passem a fer una ruta per totes les petites platges que hi podem trobar allà. I en aquí l'allotjament serà igual de còmode amb un hotel de 3,5 estrelles però sense pensió completa.

bodo

Ezmorzars Bergen

Aventura Stavanger

Gastronomia Stavanger

Museu Stavanger

Aventura Oslo

Gastronomia Oslo

Museu dels Vikings Oslo

ACTiVITATS i gastronomia

Aventura Trondheim

Gastronomia Trondheim

Cathedral Trondheim

Activitats d'aventura Bergen

Esmorzars Bergen

Arquitectura Bergen

ACTiVITATS i gastronomia

Activitats aventura Bodo

Gastronomia Bodo

Museu city Bodo

ACTiVITATS i gastronomia

-Geiranger: The most beautiful and spectacular fjord in all of Norway. - Moskenes: The best town to see the northern lights, cozy and traditional. - Tonsberg: The most beautiful town in the south with beautiful sunsets. - Stamsund: Small fishing village with 100% native inhabitants, and artisanal products. -Fredrikstad: The best-preserved medieval village in Norway that still preserves the star shaped fort that defended the city and all of Norway.

LLOCS FORA DE RUTA

-No cal portar passaport, ja que tenen un acord i només necessites el DNI-A la majoria dels llocs públics, fumar està prohibit-Hi ha molts mosquits i un repel·lent és necessari-L'aigua de l'aixeta és bona i comprar-ne no és necessari -Els números d'emergència són: -Bombers:110 -Policia:112 -Ambulància:113 -Emergències Marítimes:120

COSES A SABER abans d'anar

-Haureu de fer un canvi de divises, ja que no tenen la mateixa moneda-Porteu roba de bany, ja que moltes de les activitats són d'aigua -Portar efectiu, ja que no hi ha molta disponibilitat per targetes-Deixar una propina proporcional al preu del menjar, si no és considerat mala educació-Amb l'anglès es pot viatjar, ja que allà el parla molta gent.

COSES A SABER abans d'anar

-El millor peix del món-El vol en avió és molt curt entre ciutat i ciutat-Un paisatge de pel·lícula t'envolta allà on vagis-Menjar exòtic com la carn de balena -Les aurores boreals

-Llocs únics al món-Rica història-Oci gratuït (Museus)-Hotels i apartaments assequibles-Infinitat d'activitats per fer

PUNTS POSITIUS

Hi han moltes raons per fer viatges, per desconnectar, conèixer nous llocs i més doncs aquest viatges és tot el contrari, connectes amb tu mateix i et coneixes com a persona, és un lloc en el que si busques pau la trobaràs, ets tu i la naturalesa, estàs apartat de tota la toxicitat de la tecnologia sense estar desubicat, i és un dels països del món amb menys contaminació, per respirar aire fresc a les teves vacances i gaudir-les al màxim. En conclusió busquis el que busquis Noruega és el destí perfecte i amb nosaltres ho pots fer realitat sense gastar una fortuna.

LA RAÓ DEL VIATGE

INFINITY

Tot allo és una cosa que ha molta gent li preocupa i per la qual intenten estalviar el màxim de diners o no es poden permetre unes bones vacances es el tea de que és molt costós. Però nosaltres venim a desmentir aquest mita ja que amb nosaltres podem tenir un bon viatge, ple d’aventures, un bon allotjament i mes al millor preu. Així que ja saps si a Noruega o més llocs vols anar i viatjar l'únic que has de fer será, trucar, enviar un correo o clicar en la web i podras gaudir d'això i mes ja.

Preu total

- A continuació us posarem el nostre vídeo publicitari sobre el tema de la nostra agència, el proper destí i els que hi queden.

VÍDEO

Moltes gràcies!!