Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

KING KONG VFX

Interactive Image

BANFF NATIONAL PARK

Interactive Image

JUDO

Interactive Image

THE EUKARYOTIC CELL

Interactive Image

RAINFOREST

Interactive Image

Transcript

Quants Jocs Olímpicss'han jugat a Argentina?

JOCS OLÍMPICS

Què són els JJOO? I d’on venen?

Quins esports s’hi inclouen

Què és una mascota, quines s'han fet?

Mapa

Turisme

Història d'Argentina

Himne

Himne Jocs Olímpics

Himne Nacional

Himne D'inauguració

Bandera

Samarreta

Mascota

Logo

Eslògan

Manifest

Força Argentina, il·lusió per millorar

Anunci

Menú

Menú Saludable

Menú

Escalfament

Menú

BIOGRAFIA

Enquesta

Conclusions: Analitzant els resultats de les enquestes, podem veure en aquests gràfics que les dones fan més esport i s'impliquen més que els homes, ja que, les dones fan més hores d'esport i també diferents modalitats. A la majoria els va bé fer esport pel seu benestar i la salut, i consideren que haurien de practicar més activitat física, per això haurien de millorar i finalment tant ells consideren que hi hauria d'haver més espais on poguessin practicar aquestes activitats, per exemple una dona ens va dir que feia Pilates a un gimnàs...

Conclusions

Els Jocs Olímpics venen de Grècia (Atenes), on es van celebrar per primer cop. Els JJOO es van crear per reunir a aficionats i atletes de tot el món, i veure quin era el millor atleta. Al 776 a.c. es van crear una espècie de JJOO, però al 1896 es va remoledar i aixi es va crear aquest torneig. La persona que va remoledar els Jocs Olímpics va ser Pierre de Coubertin un francès al que li encantaven els esports. Aquest torneig es diu Jocs Olímpics perquè fan referència a l'antiga ciutat de l'Olimpia ja que feia referència al Deu Zeus.

Les mascotes són animals o figures representatives de cada zona on es fan els JJOO, en el nostre país és Pandi.

MANIFEST Avui dia 20 de juny estem aquí Vilafranca per celebrar els Jocs Olímpics. Nosaltres, com a representants d’Argentina, volem manifestar-nos en contra de la desigualtat social, la igualtat de gènere i la contaminació. Els Jocs Olímpics suposen el benestar dels atletes i de l’afició, per tant, la nostra proposta de millora seria: 1. Vetllar per posar fi a la desigualtat social, 4 de cada 10 persones són pobres, i una de cada 10 persones són indigents, és a dir que tenen falta d’aliments, roba… 2. Millorar la contaminació per tal que l’entorn en el qual estem envoltats millori i així els Jocs Olímpics es puguin fer en un espai net i saludable. 3. Fomentar la igualtat de gènere, a Argentina estem compromesos amb l’eliminació de totes les formes de discriminació contra les dones, especialment en l’àmbit esportiu. Fins avui, en els Jocs Olímpics, la representació d’atletes homes i dones ha estat desigual, predominant sempre la participació d’esportistes masculins. Cal lluitar per eliminar aquestes desigualtats, i per donar igualtat d’oportunitats a les dones, així com valorar la pràctica esportiva femenina.

HISTÒRIA D’ARGENTINALa capital d’Argentina és Buenos Aires, és situat a l’Amèrica del Sud. Argentina és el vuitè país més gran del món.Abans de l'arribada dels conqueridors espanyols el segle XVI el territori de l’actual Argentina hi habitaven els pobles indígenes. Argentina oficialment ha participat a 21 Jocs Olímpics, els atletes argentins han guanyat un total de 77 medalles en els Jocs Olímpics, 21 d’or, 26 de plata i 30 de bronze. Van ser 52 anys sense guanyar cap medalla d’or, 805 atletes van ser premiats amb medalles o diplomes.Macarena Ceballos és una nadadora olímpica que ha representat a Argentina en els Jocs Olímpics.

Quants Jocs Olímpics s'han jugat a Argentina?

En realitat no s'han fet mai a Argentina. Però sí que s'han fet els Jocs Olímpics de la joventut. Es van fer a Buenos Aires l'any 2018.

Als Jocs Olímpics es juguen tots aquests esports: Atletisme, Ciclisme, Natació, Piragüisme, Rem, Triatló, Vela, Bàdminton, Bàsquet, Futbol, Golf, Hoquei sobre herba, Rugby, Tenis, Tenis Taula, Voleibol, Waterpolo, Equitació, Natació Sincronitzada, Pentatló Modern, Salt, Tir amb arc i tir esportiu.

Podem veure que al principi de l'himne la intensitat és molt baixa, però a mesura que va avançant la intensitat va pujant, és a dir que hi ha dos tipus d'intensitat, l'altura és aguda i la durada és llarga.

LINk

  • El lloc amb més turisme d'Argentina és Buenos Aires perquè és la capital i també perquè hi ha una àmplia infraestructura.

Anàlisi

Línia melòdica mixta, ja que té 42 saltsÀmbit: de do a fa''Escala: Si’Tònica: SíDominant :FaAcord de T: si, re, fa Acord de D: fa, la, do Compàs 4/4 quaternari simple 78 Compassos

Link