Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Començar

Escape Room

Aquari

Has anat d'excursió a l’aquari. Passen les hores, veus molts animals, com taurons, tortugues peixos…A l’hora de berenar, 20 minuts abans de marxar, vas un moment al lavabo però, et perds. Busques durant molta estona la sortida, però al mirar el teu rellotge té n’adones de que han passat dos hores des de que l’autobús ha sortit. No saps on ets, ja fa estona que no reconeixes el lloc en el que estàs. Una habitació amb una porta de metall. està pintada completament de blanc amb cartells a la paret. No hi han finestres. Al centre de la sala, hi ha una tauleta de fusta. A sobre té un rellotge que està parat a l’hora de les 19:30. Mires el teu rellotge de canell: marquen les 17:50. Passen uns minuts i et dones conta de que la porta està tancada i comença a sortir aigua del conducte de ventilació, has de trobar una manera per sortir lo més ràpid possible abans de que s’inundi l’habitació.

https://drive.google.com/drive/folders/1tnC6DbxjgexlMOWOLMvoNrMVuiTN_ECnv8Dn0zm-wyE7JqfEAgbN15xZCygGBs78ZrxYy2C8?usp=sharing

IMPORTANT!

Hauràs d’investigar els posters. Pero, cuidado! Hi ha sis proves. Normalment cada pòster és una prova, però n’hi ha que estan connectats entre ells. De cada prova haureu de treure un número d’una xifra. Si una prova us dona 23 (per exemple) haureu de sumar les xifres del número fins aconseguir un sol nombre. Ex: 23=2+3=5. Totes les proves tenen una cosa en comú, si endevineu què és serà més fàcil deduir quin poster és una prova i quin no. Les proves no estan ordenades. Sort!

Començem!

Mires al teu voltant i et dirigeixes cap a la porta. Veus un candau de sis dígits. Et dediques a observar els cartells.

1.TEOREMA DE PITÀGORES

Mires al teu voltant i et dirigeixes cap a la porta. Veus un candau de sis dígits. Et dediques a observar els cartells. Veus un cartell del Teorema de Pitàgores i decideixes investigar-lo.

2.LES TORRES BESSONES

Fixa't bé en els detalls el poster.

3.ABECEDARI/MORSE

Mirant el cartell del codi Morse, te'n adones de que hi ha una sèrie de números, i intentes desxifrar-los amb l’ajuda de les taules del poster.

4.FIGURES RETÒRIQUES

Veus un cartell que hi ha un poema escrit, has de indentificar quina figura retòrica és, després de descobrir-ho ho hauras de passar a numeros amb l'ajuda dels cartells.

Hi ha una imatge de tres persones trencant un gel, hi ha una frase amagada i tu l’has d’intentar descubrir. Després has de passar la frase amb números amb l’ajuda dels anteriors posters.

5.WEATHER IDIOMS

6.PUZZLE

A sobre l’aigua veus unes peces que formen un póster, podría ser la ultima prova. Decideixes juntar totes les peces i buscar un numero relacionat amb la imatge del poster. Aquest serà l'últim número de la combinació.

Candau

Has escapat!

Després de posar el números en el candau aconsegueixes obrir la porta. Et trobes amb unes escales i al pujar ja estàs fora! Alla t'hi trobes a tots els teus companys que estaven esperant-te preocupats.