Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Equips aula Ateca

ULLERES HOLOLENS 2

ULLERES PICO NEO 3 PRO

ULLERES PICO G2

Equips aula Ateca

CÀMERA I ALTAVEU

CÀMERA INSTA360

EQUIP DE GRABACIÓ

Equips aula Ateca

PLOTTER HP

IMPRESSORA DE VINILS

IMPRESSORES 3D

La Impressora de Vinil Silhouette Cameo 4 Pro és una màquina de tall de sobretaula que et permet crear dissenys personalitzats amb vinil, cartolina, tela i altres materials.

IMPRESSORA DE VINIL SILHOUETTE CAMEO 4 PRO

Algunes aplicacions són: - Crear vinils adhesius per a parets o finestres, o etiquetes.- Tallar manualitats, com a caixes o targetes.- Dissenyar i crear productes de màrqueting.

Les pico G2 són unes ulleres de realitat virtual dissenyades per a oferir una experiència immersiva i envolupant. Entre les seves aplicacions destaca:

  • Explorar llocs
  • Visionat de vídeos en 360º
  • Visualització de models 3D
  • Ús d'aplicacions interactives.

PICO G2

Les ulleres de realitat mixta HoloLens 2 de Microsoft són una eina innovadora que permet superposar hologrames i models digitals en el món real.En resum, les HoloLens 2 ofereixen una plataforma única per a combinar el món real amb el digital, obrint noves possibilitats en diversos sectors i transformant la forma en què treballem, aprenem i ens divertim.

ULLERES HOLOLENS 2

Descarrega fent click ací

La càmera Rally Logitech és un sistema de videoconferència d'alta qualitat dissenyat per a oferir una experiència de comunicació nítida i professional en sales de reunions.Es pot utilitzar per a realitzar classes en línia, videoconferències i seminaris o formació a distància.

RALLY CAMARA LOGITECH

MAXHUB SPEAKERPHONE

L'L'altaveu Maxhub Speakerphone és un dispositiu d'àudio dissenyat per a millorar la comunicació a l'aula i facilitar l'aprenentatge col·laboratiu.Es pot usar per a amplificar la veu del professor, com a altaveu en videoconferències o formacions a distància.

Descarrega fent click ací

La Impressora 3D és una màquina versàtil i robusta dissenyada per a usuaris que busquen impressions 3D.

IMPRESSORA 3D

Algunes aplicacions són: - Creació i impressió de models anatòmics i educatius. - Crear material educatiu personalitzat.

Les Pico Neo 3 Pro són unes ulleres de realitat virtual (RV) que ofereixen una experiència immersiva i atractiva per a l'aprenentatge.Entre les seves aplicacions destaca:

  • Permeten la simulació d'escenaris reals o imaginaris.
  • Espais virtuals on es pot interactuar.
  • Utilització de la plataforma Steam.

PICO NEO 3 PRO

El plotter HP DesignJet T630 és una impressora de gran format dissenyada per a gent que necessiten imprimir documents tècnics, plans, mapes i cartells d'alta qualitat.Algunes aplicacions són:- Impressió de cartells.- Impressió de mapes. - Impressió de plànols.

PLOTTER HP DESIGNJET T630

Les càmeres Insta360 són dispositius innovadors que capturen vídeos i fotos en 360 graus.Aquesta càmera ens permet crear imatges i gravar vídeos en 360 graus, connectant-se a una aplicació al mòbil i podent controlar a distància.

CÀMERA INSTA 360

Descarrega fent click ací

Descarrega fent click ací

Accedeix a + informació ací

Descarrega fent click ací