Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Fase de desenvolupament d’una malaltia infecciosa.

Pregunta

Resposta

Fonts d'informació

Definició

Definició 2

La fase de desenvolupament és l' etapa quan començen les primeres senyals de la malaltia y el pacient comença a notar que té la malaltia. Allò que crea la malaltia segueix escampant-se i el sistema immunitari del cos lluita per desfer-se'n. Segons la sitació pot caldre curar la malaltia amb medicaments o tractaments.

Que fa el nostre sistema Immunitari per intentar eliminar el patogen En aquesta fase?

Quan el patogen entra al teu cos, i comença a propagar-se, el teu sistema immunitari primerament el reconeix com a anomalitat i enemic. Una vegada fet això, els globuls blancs lluiten per eliminar-lo; els gànglis limfàtics s'inflamen (el que causa uns quants simptomes i signes de diverses nalalties) per tal de deixar passar a globuls blancs que lluitin contra el patogen.

La fase de desenvolupament és el període en què els símptomes i els signes de la malaltia es manifesten, causant molèsties al pacient, que pren consciència de la malaltia. En aquesta fase, el patogen segueix proliferant i el sistema immunitari de l’organisme lluita per eliminar-lo. En determinats casos, pot caldre un tractament mèdic.