Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

DESIDERI ERASME Escriptor prolífic que va aprofitar al màxim la impremta, va realitzar edicions d'autors clàssics, tractats educatius, traduccions, diàlegs i cartes.

Thomas More: Va escriure nombroses obres sobre l'humanisme i en contra de les heretgies.

JEAN FOUQUET

El Greco El Greco és la primera figura de projecció universal de la pintura espanyola i un dels grans genis de la història de l'art.

Pieter Brueghel: Fundador de la dinastia de pintors Brueghel, és considerat el pintor holandès més important del segle XVI

Andrea Palladio

Nicolau Maquiavel

Leon Battista Alberti Dissenyà la façana de l'església de Santa Maria Novella a Florència, en marbre blanc i verd (1470)

Lorenzo Ghiberti

Sandro Botticelli Va introduir la perspectiva lineal i la tècnica de l’escorç, també va aconseguir crear sensació de volum mitjançant l'ús del clarobscur.

FLORÈNCIA

Andrea Mantegna

Rafaelo Sanzio: Va personificar les qualitats d'harmonia i bellesa ideal de l'alt renaixement a la seva pintura, L'escola d’Atenes.

Ticià Vecelli: Principal representant de l’escola veneciana del renaixement caracteritzada per la seva riquesa cromàtica.

PÀDUA

Flipo Brunelleschi

Generalment, es considera que va ser el primer en aplicar a la pintura les lleis de la perspectiva científica, desenvolupades per Brunelleschi.

Tomasso Masaccio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Donatello es va convertir en una força innovadora en el camp de l'escultura monumental i en el tractament dels relleus, on va aconseguir representar una gran profunditat dins d'un mínim pla, denominant-se amb el nom de staccato, és a dir «relleu aplanat o aixafat».

Donato Donatello

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

  • Mona Lisa

MONA LISA (1503)

Leonardo da Vinci

Leonardo va ser pintor, escultor, enginyer, arquitecte, físic, biòleg, modista, inventor de jocs de saló i d'utensilis de cuina, geòleg, cartògraf, autor de tractats d'òptica, dissenyador de jardins, decorador d'interiors, músic, astrònom i urbanista.

MONA LISA (1503)

Va ser l'artista més famós del Renaixement alemany, conegut a tot el món per les seves pintures, dibuixos, gravats i escrits teòrics sobre art.

Albrecht Dürer

Va instaurar les noves claus i tècniques de l'obra literària. El seu concepte va idealitzar l'amor, la seva imatge de la dona estimada, i el sentit harmònic de la bellesa en el poema van marcar les pautes de la poesia durant el segle XVI.

Francesco Petrarca

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit