Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

ECO-CASTELLÓ:La ciutat del demà

LA història

CEIP ISIDORO

ECO-CASTELLÓ

LA HistÒria

EL MÓN NECESSITA ESPERANÇA

2023: A la ciutat de Castelló, un desastre ambiental ha deixat la ciutat deshabitada i en ruïnes...

Encara ens queda una possibilitat!El vilà, Contaminus, ha alliberat una toxina misteriosa que ha afectat greument l'entorn. Però l'esperança sorgix amb l'heroïna EcoGuardiana i amb vosaltres com a Agents Mediambientals.Així que la vostra missió és explorar la ciutat, fer front a diversos reptes ecològics, descobrir la forma de reconstruir Castelló i restaurar l'equilibri ambiental.

Més detalls...

Nivells

Missions

Vides

ECO-CASTELLÓ

LA HistÒria

CEIP ISIDORO

INFO

INFO

INFO

A mesura que els Agents vagen guanyant experiència, aniran passant de nivell. Com més alt siga el seu nivell, més cromos i poders podrà comprar. Rebràs una insígnia que demostre el teu nou nivell.

L'heroïna EcoGuardiana us guiarà, compartint coneixements sobre la importància de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Rebreu un correu d'ella quasi totes les setmanes amb una missió que realitzar. Algunes seran missions en equip, altres individuals...

Començareu el joc amb deu vides, que s'aniran perdent quan no us porteu com a bons exploradors i exploradores. Si algun Agent perd les seues deu vides (esperem que no passe), es quedarà una setmana sense jugar (i sense cobrar).

Tots els elements

Ací teniu detallats tots els objectes amb els quals es pot jugar en la nostra classe.Fes clic en les lletres blaves per a saber més de cadascun d'ells i veure totes les opcions disponibles.També els tindreu en els suros de classe perquè no els perdeu de vista.

La clasificació

ESDEVENIMENTS

Poders

Perdre vides

GUANYAR EXPERIÈNCIA

Avatars

CEIP ISIDORO

ECO-CASTELLÓ

LA HistÒria

¡Suerte!

¡Suerte!