Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

OSCAR WILDE

Horizontal infographics

TEN WAYS TO SAVE WATER

Horizontal infographics

NORMANDY 1944

Horizontal infographics

LIZZO

Horizontal infographics

BEYONCÉ

Horizontal infographics

ONE MINUTE ON THE INTERNET

Horizontal infographics

Transcript

BLACKENED

Sean Hernández i Hamza Hedar

LINK DE LA CANÇÓ

Com la va rebre el públic

GRUP I PARTICIPANTS

Ha estat una cançó famosa?

LLETRA

Cançó en l'actualitat

Blackened is the endWinter it will sendThrowing all you seeInto obscurityDeath of Mother EarthNever a rebirthEvolution's EndNever will it mendNeverFireTo begin whipping dance of the deadBlackened is the endTo begin whipping dance of the deadColor our world blackenedBlistering of EarthTerminate its worthDeadly nicotineKills what might have beenCallous frigid chillNothing left to killNever seen beforeBreathing nevermoreNeverFireTo begin whipping dance of the deadBlackened is the endTo begin whipping dance of the deadColor our world blackenedBlackenedOpposition (opposition)Contradiction (contradiction)Premonition (premonition)CompromiseAgitation (agitation)Violation (violation)Mutilation (mutilation)Planet DiesDarkest colorBlistered EarthTrue death of lifeTermination (termination)Expiration (expiration)Cancellation (cancellation)Human RaceExpectation (expectation)Liberation (liberation)Population (population)Lay to wasteSee our motherPut to deathSee our mother dieSmoldering decayTake your breath awayMillions of our yearsIn minutes disappearsDarkening in vainDecadence remainsAll is said and doneNever is the sunNeverFireTo begin whipping dance of the deadBlackened is the endTo begin whipping dance of the deadFireIs the outcome of hypocrisyDarkest potencyIn the exit of humanityColor our world blackenedBlackened

La cançó "Blackened" és una pista de l'àlbum "And Justice for All" de la banda de heavy metall Metallica. Metallica és una de les bandes de metall més influents i reeixides en la història de la música, i "Blackened" és una de les seves cançons icòniques. I va ser llançada en 1988 com a part de l'esmentat àlbum.Autors:James Hetfield (veu i guitarra rítmica)Lars Ulrich (bateria)Kirk Hammett (guitarra principal)Jason Newsted (baix)

Com la va rebre el públic"Blackened" va ser ben rebuda pels fanàtics de Metallica i es va convertir en una de les cançons icòniques de la banda. S'ha tocat a molts dels seus concerts i és una de les preferides dels seguidors.

Ha estat una cançó famosa?Sí, "Blackened" és una de les cançons més conegudes i apreciades de Metallica.

  • Ha tingut algun efecte positiu sobre el planeta? La cançó no ha tingut un efecte directe positiu al planeta, però ha ajudat a conscienciar sobre qüestions ambientals i socials a través de la seva lírica.Continua sent actual? Encara que la cançó es va escriure a la dècada de 1980, el seu missatge sobre la degradació ambiental i la guerra nuclear continua sent rellevant actualment. Se n'han fet versions? De qui? Diverses bandes i artistes han fet versions de Blackkened de Metallica, encara que no hi ha una versió icònica coneguda com a tal. Donada la popularitat de la cançó, és comú que s'interpreti en tributs. homenatges.

Opinió personal

"Blackened" és una cançó poderosa que destaca la capacitat de Metallica per abordar temes foscos i seriosos en la seva música. Tot i que el seu impacte ambiental directe és limitat, el seu missatge continua sent rellevant i és una part important del llegat de la banda.