Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

A2 - ABENTEUER AUTOBAHN

Horizontal infographics

STEVE JOBS

Horizontal infographics

OSCAR WILDE

Horizontal infographics

TEN WAYS TO SAVE WATER

Horizontal infographics

NORMANDY 1944

Horizontal infographics

LIZZO

Horizontal infographics

BEYONCÉ

Horizontal infographics

Transcript

3

4

5

1

EL GUST DEL SABER

Persones grans, petites receptes

2

Associació de la Gent Gran, Jubilats i Pensionistes

CFGS Disseny i gestió de la Producció Gràfica

Presentació del llibre

Dep. D'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

PFI-PTT d'Auxiliar d'Hoteleria: Cuina i Càtering

6

Piscolabis temàtic

Els protagonistes L'alumnat del PFI-PTT d'Auxiliar d'Hoteleria: Cuina i Càtering ha treballat de valent amb aquest projecte. Comunicació, les TIC, Entorn social i econòmic, Preelaboració, Tècniques culinàries, Preparació i muntatge..., Treball en equip, compromís, autonomia, responsabilitat, planificació...,

Voluntàries de transmetre receptes familiars Es prepara documentació per presentar el nostre projecte a la Junta de la Llar de la Gent Gran. S'explica detalladament com es desenvoluparà el projecte, les necessitats i s'acorden dates per les trobades alumnat-persones grans. De finals de març a mitjans d'abril es duen a terme fins a 4 trobades alumnes-gent gran. Cada cop que hi ha una trobada, l'alumnat serveix un esmorzar pels voluntaris. Fent el cafè, la gent gran explica receptes i secrets de la cuina. Posteriorment, l'alumnat de cuina, revisarà el material recollit i es començarà a treballar amb la recepta.

Col.laboració de l'alumnat del CFGS Disseny i gestió de la producció gràfica Amb la complicitat de la Sra. Carmen Lebrón, professora d'Arts Gràfiques, preparem la col.laboració de tots els alumnes i del professorat. Mitjançant el GDrive, - L'alumnat de cuina, reescriurà la recepta transmesa per la gent gran, investigarà els productes del Territori, cuinarà i fotografiarà el plat, posteriorment, compartirà la recepta, les fotografies i l'ingredient destacat amb la seva zona de producció. - L'alumnat d'arts gràfiques, dissenyarà la coberta i el model de recepta. Agafarà els textos, ingredients i producte destacat, i ho afegirà al disseny i al tipus de plat comentat per l'alumnat de cuina. - Professora de cuina, preparació de receptes, quantitats i compres. Planificació de l'elaboració de les receptes a l'aula i revisió del material transferit. - Tutor del PFI, revisió dels arxius, errades i correccions. - Professores d'Arts Gràfiques, revisió del disseny del llibre, portada, correccions i maquetació de tot el llibre.

Acte presentació Presentació a càrrec del nostre director Josep Mª Pallarés. Presidència i parlaments: Sra. Glòria Tibau, Directora dels SSTT del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Sra. Olga Romero, Cap del Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional del Departament d'Educació Sr. Joan Manel Audí, Director dels SSTT del Departament d'Educació Sra. Clàudia Aznar, directora de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona Sra. Silvia Vilaplana, Coordinadora Territorial PFI Tarragona, Departament d'Educació Sra. Marina Duch, Vicepresidenta de l'Associació de la Gent Gran, Jubilats i Pensionistes Pere Martell Sra. Aina Ramon, representant dels alumnes del PFI-PTT d'Auxiliar d'Hoteleria. Sra. Carmen Lebrón i Núria Callau, docents del projecte. Convidats especials, alumnat protagonista i families, associació de la Gent Gran, representants del sector econòmic DOP, IGP, productors, sector primari, representants de l'Institut, del Departament d'Educació i Departament d'Agricultura...,

Fotografia familiar amb la Sra. Glòria Tibau, Directora dels SSTT d'Agricultura Una de les parts importants del llibre es saber qui fa el pròleg, decidim posar-nos en contacte amb la persona més important en el sector primari del nostre Territori. Després de presentar i explicar el projecte a la Sra. Glòria Tibau, li proposem d'escriure el pròleg del nostre llibre. Sense dubtar-ho ni un segon ens l'escriu. Ens fa la millor introducció que podem tenir, per un llibre que posa en valor la feina dels pagesos, ramaders, pescadors, productors, DOP i IGP de les Nostres Comarques. A l'acte del 5 de juny presideix la taula dels parlaments.

Piscolabis temàtic Seguint amb el reconeixement dels Agents Econòmics de les Comarques de Tarragona, es prepara, es decora i es serveix el piscolabis de l'Acte.

Home

Home

Home