Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

Cristianisme

Núria Pané Esteban

Origen i fundador del cristianisme L'origen del cristianisme neix amb la mort de crist, aquest mateix es el fundador i representant de Deu

Llibre sagrat El llibre sagrat del cristianisme es la Sagrada Esctiptura, La Biblia.

Oració principal L'oració principal d'aquesta religio es el Pare Nostre. Aquesta oració va estar ensenyada per Jesús de Natzaret als Evangelis quan aquests li van demanar com havien de pregar.

Lloc de culte El lloc de culte establert pels catolics es l'esglèsia.

Festivitats significatives: Nadal: El nadal es la celebració delneixement de Jesús, es celebra el dia 25 de decembre despres de quatre setmanes d'advent. Pasqua:Comença en el dimecres de centra que dona entrada a la Quaresma (que són els quaranta dies abans de la Pasqua). Conté la Setmana Santa, que comença el Diumenge de Rams i que acaba el dia de Pasqua. Durant la setmana es conmemora la mort de Jesús i es celebra la seva resurrecció.

Ritual Baptisme: El baptisme uneix la persona a Jesucrist i la fa fill de Déu i germà de tots els homes i dones. Pel baptisme, les persones s’incorporen a l’Església. Es pot rebre en qualsevol moment de la vida. El ritual consta en llançar aigua sobre el cap de la persona que és batejada.