Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

PresentaciónBásica

Guía básica para crear una presentación genial

ISAAC PERAL

Data neixemnt i mort --> Va nèixer l'1 de juny del 1851, Cartagena i va morrir el 22 de maig de 1895, Berlín, Alemania. (Va viure al segle XIX.)Àmbit científic en què va destacar --> Isaac Peral va destacar en l'àmbit de la tecnologia naval i l'enginyeria.El fet més rellevant de la seva feina --> El fet mes rellevant de la seva trajectoria es ser l'inventor del primer submarí operatiu, el submarí Peral. Aquest vaixell submergible va ser un dels primers submarins elèctrics, desenvolupat amb tecnologies avançades per a la seva època.

Data neixemnt i mort --> Va nèixer el 27 d'octubre de 1897 a Barcelona i va morir el 19 de gener de 1977 a Barcelona.Àmbit científic en què va destacar --> Josep Trueta va destacar en medicina, especialment en traumatologia i cirurgia.El fet més rellevant de la seva feina --> El seu fet més rellevant va ser el desenvolupament de la tècnica de tractament de ferides de guerra, durant la Guerra Civil Espanyola.

JOSEP TRUETA

Data neixemnt i mort --> Antoine Lavoisier va néixer el 26 d'agost de 1743 i va morir el 8 de maig de 1794, a Paris, França (va viure al segle XVIII).Àmbit científic en què va destacar --> Lavoisier va destacar principalment en l'àmbit de la química.El fet més rellevant de la seva feina --> El fet més rellevant de la seva feina de va ser la seva contribució a la teoria de la combustió i l'oxigen. Va demostrar que la combustió és el resultat d'una reacció química amb l'oxigen i també va contribuir a la llei de la conservació de la massa.

ANTOINE LAVOISIER

Data neixemnt i mort --> Blasco de Garay va néixer el 1500 i va morir el 1552 a Toledo.Àmbit científic en què va destacar --> Va ser destacat en l’àmbit tecnològic. El fet més rellevant de la seva feina --> El seu fet més rellevant va ser la construcció d’una màquina de vapor per impulsar vaixells. Aquesta es considera una fita important en la història del desenvolupament de la navegació a vapor.

BLASCO DE GARAY

Data neixemnt i mort --> Va néixer el 27 de desembre de 1822 i va morir el 28 de setembre de 1895 a França.(Va viure al segle XIX).Àmbit científic en què va destacar --> Va ser destacat en l’àmbit biològic i químic.El fet més rellevant de la seva feina --> El seu fet més rellevant va ser el desenvolupament de la vacuna contra la ràbia i la pasteurització. A més, va desenvolupar el procés de pasteurització, que és una tècnica per matar els bacteris nocius en aliments i begudes.

LOUIS PASTEUR