Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

KING KONG VFX

Interactive Image

BANFF NATIONAL PARK

Interactive Image

JUDO

Interactive Image

THE EUKARYOTIC CELL

Interactive Image

RAINFOREST

Interactive Image

Transcript

FNB

Endavant!

Qui som?

On som?

Us donem la benvinguda a labiblioteca de l'FNB

L'equip de la biblioteca

Contacta amb nosaltres! T'oferim informació i atenció personalitzada

Merc

Mercè

Manel

Mari Cruz

Anna

No es pot menjar a la Biblioteca però sí prendre líquids (aigua, cafè, te...). Tingueu cura i recolliu després els residus. A la biblioteca hi ha contenidor de paper i brossa. Si necessites el d'envasos i plàstic el trobaràs a la sortida de la biblioteca.

Vols veure en temps real quina és l'ocupació de les biblioteques de la UPC? Baixa't l'app gratuïta d'Affluences. Busca la teva biblioteca i veuràs si hi ha places de lectura lliures, els horaris d'obertura, quines són les hores de màxima ocupació i quins serveis ofereix. L'app està disponible per Android i IOS. https://bibliotecnica.upc.edu/estudiants/espais/ocupacio-biblioteques-temps-real Ocupació de les biblioteques en temps realPropietat intel·lectual dels treballs...Upc

Amb el butlletí mensual "Informacions" pots estar al dia de les notícies més recents i de les noves adquisicions de la biblioteca, tant en paper com electròniques. Te l'enviem per correu electrònic però també el pots consultar a la nostra pàgina web: https://bibliotecnica.upc.edu/fnb/coneix/informacions-biblioteca

Vigileu les vostres pertinences i el material de la biblioteca del qual sou responsables. Els furts estan a l'ordre del dia. Podeu demanar cadenats pels vostres portàtils al taulell de préstec.

El sostre és una icona de la biblioteca

L'FNB ja té 250 anys d'història. Si vols fer un recorregut fotogràfic pots navegar per l'exposició virtual del 250è aniversari

Pots accedir als documents del nostre fons antic i del fons històric i patrimonial, un dels més importants en l’àmbit de les ciències nàutiques.

Després de consultar els documents de la biblioteca (encara que sigui un moment) deixa'ls al carretó. És important que els llibres quedin ben guardats: un llibre mal posat és un llibre perdut! A més a més, realitzem estadístiques d'ús que són molt importants per la gestió de la col·lecció.

Consulta la bibliografia recomanada a la guia docent dels graus i màsters que s'imparteixen a la Facultat. Si només vols consultar els llibres i recursos electrònics recomanats, pots activar la casella "Mostrar només els recursos electrònics".

ExàmensPosem al teu abast, en format digital, els exàmens que ens fa arribar el professorat. La seva consulta és d'accés restringit per a la comunitat universitària. Cal que et validis amb les credencials del campus virtual.

T'oferim préstec de diversos equipaments per utilitzar durant la teva visita a la biblioteca. Alguns els pots reservar amb antelació i treure en préstec. Les característiques i la disponibilitat dels equipaments pot variar en funció de la biblioteca.

La nostra especialització són els documents i recursos d’informació dels àmbits de l'enginyeria naval i marina civil, pensats per donar suport als estudis que s’imparteixen a la facultat. Utilitza les diferents eines per trobar el que busques: el cercador DiscoveryUPC, les bases de dades i UPCommons (el portal del coneixement obert de la UPC). També pots consultar algunes col·leccions especials

La biblioteca rep revistes en paper. A la sala trobaràs l'any en curs però si necessites anys anteriors pots demanar-los al taulell. Si vols, pots agafar-los en préstec. Consulta quins números tenim de cada revista a través del DiscoveryUPC.

T’oferim el recull "Estigues al dia amb les revistes" amb els sumaris de les revistes rebudes a la biblioteca. Així pots saber què s’ha publicat en els últims números.Si t'interessa algun número en concret pots endur-te'l en préstec (si ets PDI te l'enviem al despatx)

Estigues al dia amb les revistes

Consulta les revistes, els llibres i les bases de dades electròniques subscrites per les biblioteques des de dins i fora de la UPC i des de qualsevol dispositiu. Primer de tot, arrossega el botó e-BiB

eBIB: accés als recursos electrònics de la biblioteca digital de la UPC

Hem fet un recull dels recursos electrònics de l'àmbit de nàutica que tens a l'abast.

Passa-t'ho bé amb la nostra col·lecció cultural, on pots trobar novel·les, còmics, pel·lícules, llibres d'expedicions i viatges i relats personals relacionats amb el mar.

L'APP UPC permet a l'estudiantat, PDI, PAS, personal convidat, personal vinculat, personal jubilat i persones del Grup UPC tenir el carnet UPC al mobil. Si no tens el carnet UPC però ets usuari de les biblioteques de la UPC, captura aquest QR amb el teu dispositiu mòbil i valida't amb el nom d'usuari i contrasenya de la UPC: Més informació sobre el carnet UPC

Si no tens el carnet UPC però ets usuari de les biblioteques de la UPC, captura aquest QR amb el teu dispositiu mòbil i valida't amb el nom d'usuari i contrasenya de la UPC:

Més informació sobre el carnet UPC