Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

jornada PORTES OBERTES2023/2024

-El Tirant lo Blanc és un centre d'una línea.- Som una escola menuda i familiar amb una AFA molt implicada.- Som un equip directiu jove i il·lusionat per treballar dinàmiques innovadores i propocionar experiències motivadores.- Som una escola compromesa amb l'educació ambiental i la sostenibilitat.- Especialies d'AL, PT i Orientció educativa.

PRESENTACIÓ:

- VALENCIÀ:Llengua i literatura valenciana, matemàtiques, coneixement del medi, ed. física, música i projecte multidisciplinar (56%).- -CASTELLÀ: Llengua i literatura castellana, alternativa i religió, valors, projectes multidisciplinars. (27%). -ANGLÉS:Infantil: Dues sessions setmanals.Primària:Anglés, educació plàstica, projecte multidisciplinar(17%).

PROGRAMA LINGÜÍSTIC:

HORARI SETEMBRE I JUNY:Classe de 9 a 13 hores.HORARI D'OCTUBRE A MAIG:Classes de 9 a 14hEixida del menjador i entrada a activitats extraescolars a les 15:30Finalització de les activitats extraescolars a les 17:00 hores

HORARIS :

- ESCOLA MATINERA.- MENJADOR ESCOLAR- ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

SERVEIS:

El menjador escolar té capacitat per a 100 comensals i disposa de cuina pròpia, això permet que la nostra cuinera elabore a diari un menú equilibrat amb productes ecològics i de proximitat.

SERVEIS:

- Assemblea.- Treball per ambients.- Propostes i situacions d'aprenentatge.- Anglés- Activitats lliures a la natura.- Psicomotricitat vivencial.- Art - Treball de les emocions.- Eixides a l'entorn més proper.- Entrada respectuosa.- Participació de les famílies a les activitats d'aula.-Esmorzar saludable.- Psicomotricitat.

INFAnTIL:

PROJECTES:

- Considerem la lectura un aprenentatge indispensable.- Activitats per a la millora de la competència lectora:- 30 minuts de lectura diària.- Apadrinament lector.- Tertúlies dialògiques.- De viva veu.- Suport a la lectura (primer, segón i tercer)- Treball de la consciència fonològica a primer.

FOMENT de la competència LECTORa:

El projecte multidisciplinar de l'hort escolar ens permet treballar:-L'AGRICULTURA ECOLÒGICA .- COMPOST.-BIODIVERSITAT de l'hort.-Treball multidisciplinar.

PROJECTE MULTIDISCIPLINAR:

TREBALL A PRIMÀRIA:- Pantalles digitals.- Tàblets- Treball amb ordinador.- Bon ús de la tecnologia.

MILLORA DE LA COMPETÈNCIA TIC

L'àrea d'artística s'imparteix en anglés a tota Primària.En aquesta àrea treballem els aspectes bàsics comunicatius de l'anglés a més del vocabulari específic d'aquesta àrea.L'alumne treballa l'art des de les seues diferents vessants i a més verbalitza en anglés contginuts referits als artistes i tècniques utilitzats.

ARTS AND CRAFFTS:

Iniciatives que fomenten l'art i el pensament crític:-CENTRE COL·LABORADOR DE LA XARXA PLANEA : - Animaleta.- Sonógraf, - Radio a l'escola.

PROJECTES D'ART:

cENTRE EDUCATIU PROMOTOR DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT (CEPAFE).- Dia de l'esport- SETMANA AMB RODES- CORONEM ELS CIMS- PILOTA A L'ESCOLA- BATUTS SALUDABLES- Treball amb federacions

PEAFS:

Està creada a partir de jocs coopeatius, la qual cosa propicia que l'alumnat siga capaç de manternir-se més atent i motivat.

MUSIC MIND GAMES:

ALTRES ACCIONS:

- Assemblea d'alumnat delegat d'aula.- Comissions mixtes: patis, mediambient, patrulla verda...- Representants d'aula.

PARTICIPACIÓ:

-TEACHERS FOR FUTURE.-REDUCCIÓ DE RESIDUS EN ELS ESMORZARS.-COMPOSTATGE - L'AFA I LES SUPEREXPLORADORES.- PLAQUES SOLARS

ACCIONS PER L'ECOLOGIA:

- Activitat física i relaxació.-Sonògraf: música i art.- Inclusió.- Robòtica.- Llengua i creativitat.- Reciclatge.- STEAM

TALLERS COL·LABORATIUS:

Adequar els espais exteriors de l'escola conjuntament amb l'AFA.- ZONA JOC SIMBÒLIC- ROCÒDROM.- TAULES DE PÍCNIC - BIBLIOPATI-AULA NATURA: HIVERNACLE, AIGUAMOLL, BALES PALLA

comissió patis:

- Agrupació de centres: Projecte entorno a nuestro entorno.- Projecte Erasmus + amb movilitats d'alumnat i professorat.- Voluntariat europeu: Depén d'IDEA.

INTERNACIONALITZACIÓ DEL CEnTRE:

- 9 d'octubre- Tot Sants- Nadal- Dia de la pau i l'arbre- Carnestoltes - Falles- Festival de primavera- Festival de fi de curs.

festes:

INSTAGRAM

WEB DEL CENTRE: https://portal.edu.gva.es/tirantloblancalzira/es/centro/

PICA LA ICONA DE FACEBOOK PER ACCEDIR

WEB DEL CENTRE:

TELÈFON: 96 245 73 55

CONTACTE

A CONTINUACIÓ, VOS DEIXEM UN VÍDEO AMB L'OPINIÓ QUE TENEN DE L'ESCOLA, DUES FAMÍLIES DEL CENTRE.

OPINIÓ DE LES FAMÍLIES DEL TIRANT:

VÍDEO GALERIA D'IMATGES:

¡GRÀCIES!